Membru Titular – Psih. Simona Elena Popa

Psihoterapeut – psihodramă clasică, psihoterapeut psihanalitic sub supervizare, psihanaliza legăturii de grup și familie, psihanaliză relațională (în formare), desen oniric. Terapie individuală, terapie de cuplu și familie, grup, copii, adolescenți și adulți.

Psiholog educațional – consiliere școlară și vocațională, dezvoltare personală, consiliere și mediere conflicte instituții educaționale. Programe educaționale de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, ateliere de sensibilizare a părinților în ascultarea și înțelegerea copiilor, ateliere de formare continuă pentru cadrele didactice.

Autor de manuale de consiliere și dezvoltare personală: Manual de Consiliere si dezvoltare personala pentru clasele a II-a, V-VIII, Caiet de activități de dezvoltare personală pentru gimnaziu.

Membru titular Asociația Română de Psihanaliza Legăturilor de Familie și Grup, membru în Asociația Română de Psihodramă Clasică, fondator Centrul de psihoterapie și dezvoltare personală Didier Anzieu, membru în Asociația Română de psihodramă clasică.

 

Practică profesională

Centrul de psihoterapie și dezvoltare personală Didier Anzieu (Uniscan Grup Educațional)/Cabinet individual de psihologie.

 

Studii

Facultatea de litere, specializare română-engleză

Facultatea de Psihologie și științele Educației, specializare psihologie

Master în Managementul și evaluarea organizațiilor și programelor educaționale;

Master în Psihanaliză (în curs)

Formare în psihoterapie Psihodramă clasică (Asociația Română de psihodramă clasică)

Formare în psihanaliza legăturii de grup și familie (Apsylien Lion, Franța/Asociația Română de psihanaliza legăturii de grup și familie Enrique Pichon Riviere)

Formare în psihanaliză relațională (în curs) – Asociația pentru psihanaliză relațională Insight.

Psih. Simona Popa

Email: simona.popa@uniscan.ro